Välkommen till Göteborgs mest välsorterade skidbutik!

Vår butik finns på Övre Husargatan 20 i centrala Göteborg (Linnéstaden). Här hittar du stans största och mest välsorterade sortiment när det gäller längd, alpint och rullskidor samt tillbehör. I 40 år har vi matchat rätt skida med rätt åkare och här möts du av ett varmt välkomnande och personlig service på hög nivå. Vår personal har ett gediget skidintresse och besitter på stor kompetens för att kunna hjälpa dig att hitta rätt utrustning som passar just dina behov och önskemål, oavsett om du är nybörjare eller proffs.

ÖPPETTIDER 

Mån-Fre 10.00-18.00
Lördag 10.00-15.00
Söndag 12.00-15.00

MERVÄRDEN FÖR DIG SOM KUND
Vårt mål är att ge dig den absolut bästa skidupplevelsen och därför har vi flera mervärden att erbjuda dig som kund:

- 1 års fri skidservice vid köp av alpinskidor.
- Fri bootfitting vid köp av alpina pjäxor, värde 500 kr.
- Alltid rabatterat paketpris vid köp av längdskidor och bindningar, montering ingår.
- Öppet åk-garanti, om du inte är nöjd med skidan har du 80 % av skidans värde att handla en ny skida för.
>> Läs mer i våra köpvillkor.

VERSKTAD OCH SKIDSERVICE
I butiken finns en komplett verkstad för skidservice och bootfitting av pjäxor. Kom in och serva dina skidor eller fixa dina pjäxor hos oss.
>> Klicka här för info och priser.

EVENT
Vår butik har genom åren blivit som en fysisk mötesplats dit skidintresserade kommer för att få tips och råd om allt gällande skidåkning. Vi håller regelbundna events och tillställningar i butiken tillsammans med olika samarbetspartners och ledande leverantörer. Följ oss i sociala medier eller registrera dig till vårt yhetsbrev så missar du inte information, erbjudanden och möjligheten att nätverka med andra skidintresserade. 

E-HANDEL
Hos oss kan du även handla online. Allt som finns på vår e-handel hittar du även i butiken.

SKIDUTHYRNING
Du kan även hyra skidor hos oss. På Klangfärgsgatan 15 i Grimmereds industriområde i Västra Frölunda (10 min med bil från butiken) har vi en butik för uthyrning som ligger lättillgängligt för dig med bil. Gratis parkering finns precis utanför. Hyr dina skidor på hemmaplan, betala bara för de dagar du åker skidor. Enklare och billigare än att hyra i fjällen.
www.udensskiduthyrning.se

KONTAKT
031-418 420

HITTA HIT
Åker du kommunalt tar du dig enklast till oss med spårvagn 1, 2 och 6 till hållplats Olivedalsgatan. Det går även bra att promenera från Linnéplatsen (ca 200 m). Parkering finns längs med gatan utanför butiken eller i P-huset med infart i båda ändar av huset.

» Se Eniro karta

VÄLKOMMEN!