Välkommen till Göteborgs mest välsorterade skidbutik!

Udens Sport är en av Sveriges mest väletablerade skidbutiker och mötesplats för skidåkare. Välkommen till vår butik på Övre Husargatan i Linnestaden i centrala Göteborg. Här hittar du stans mest välsorterade sortiment, bästa servicen och personal med expertkunskap inom allt kring längd, alpint och rullskidor.

ÖPPETTIDER 

Mån-Fre  10-18
Lördag  SOMMARSTÄNGT
Söndag  SOMMARSTÄNGT
24 Aug öppnar vi på helger igen.

Fre 21 juni Midsommarafton STÄNGT

OM OSS 

Vi är specilister på skidåkning och erbjuder ett stort utbud av kända varumärken inom alpint, längd, rullskidor och vinterkläder med tillbehör. Vi har varit etablerade sedan 1953 och har lång erfarenhet av att handplocka de hetaste och mest attraktiva skidmodellerna på marknaden. Vår personal är dedikerade skidåkare (vissa på elitnivå) som besitter stor kompetens och brinner för att ge dig den bästa servicen och vägledningen till rätt skidutrustning. Vårt mål är att du skall få en grym skidupplevelse som startar redan hos oss i butiken. 

Välkommen!


ÅNGERRÄTT & ÖPPET KÖP - BUTIKEN I GÖTEBORG
I vår fysiska butik i Göteborg gäller Öppet Köp i 14 dagar, dock ej vid REA då fås ett tillgodokvitto tillbaka. Maila kundtjänst vid ev. reklamation etc. info@udenssport.se

MERVÄRDEN FÖR DIG SOM KUND
Vårt mål är att ge dig den absolut bästa skidupplevelsen och därför har vi flera mervärden att erbjuda dig som kund:

- 1 års fri skidservice vid köp av alpinskidor.
- Alltid fri bootfitting vid köp av alpina pjäxor (värde 500 kr.
- Alltid rabatterat paketpris vid köp av längdskidor och bindningar, montering ingår.
- Öppet åk-garanti, om du inte är nöjd med skidan har du 80 % av skidans värde att handla en ny skida för.
>> Läs mer i våra köpvillkor.

VERSKTAD OCH SKIDSERVICE
I butiken finns en komplett verkstad för skidservice och bootfitting av pjäxor. Kom in och serva dina skidor eller fixa dina pjäxor hos oss.
>> Klicka här för info och priser.

EVENT
Vår butik har genom åren blivit som en fysisk mötesplats dit skidintresserade kommer för att få tips och råd om allt gällande skidåkning. Vi håller regelbundna events och tillställningar i butiken tillsammans med olika samarbetspartners och ledande leverantörer. Följ oss i sociala medier eller registrera dig till vårt yhetsbrev så missar du inte går miste om någon information, erbjudanden eller möjligheten att få nätverka med andra skidintresserade. 

E-HANDEL
Hos oss kan du även handla online. Allt som finns på vår e-handel hittar du även i butiken.

SKIDUTHYRNING
Du kan även hyra skidor hos oss. På Klangfärgsgatan 15 i Grimmereds industriområde i Västra Frölunda (10 min med bil från butiken) har vi en butik för uthyrning som ligger lättillgängligt för dig med bil. Gratis parkering finns precis utanför. Hyr dina skidor på hemmaplan, betala bara för de dagar du åker skidor. Enklare och billigare än att hyra i fjällen.
www.udensskiduthyrning.se

HITTA HIT
Övre Husargatan 20
413 14 Göteborg
031-418 420

Åker du kommunalt tar du dig enklast till oss med spårvagn 2 vid avhopp på Saminariegatan, eller spårvagng 1 eller 6 till hållplats Olivedalsgatan. Det går även bra att promenera från Linnéplatsen (ca 200 m). Parkering finns längs med gatan utanför butiken eller i P-huset med infart i båda ändar av huset.

 

VÄLKOMMEN!