Välkommen till Göteborgs mest välsorterade skidbutik inom alpint och längd!

Udens Sport är en av Sveriges mest väletablerade skidbutiker och mötesplats för skidåkare. Välkommen till vår butik på Övre Husargatan i Linnestaden i centrala Göteborg. Här hittar du stans mest välsorterade sortiment inom allt kring längd, alpint och rullskidor. Vi har lång erfarenhet av att handplocka de hetaste och mest attraktiva skidmodellerna på marknaden. Vår personal är dedikerade skidåkare (flera på elitnivå) och experter inom sina områden. Vi brinner för att ge dig den bästa servicen och vägledningen till rätt skidutrustning. Vårt mål är att du skall få en grym skidupplevelse som startar redan hos oss i butiken.

Torsdag 29/7 kl 10.00 - 18.00 sänker vi reapriserna och kör 30-50% rabatt i den fysiska butiken på Övre Husargatan 20.

ÖPPETTIDER BUTIKEN

Mån-Fre 10-18
Lördagar STÄNGT
Söndagar STÄNGT

ÅNGERRÄTT & ÖPPET KÖP

Fullständiga Köpvillkor hittar du här. >> Köpvillkor

VERSKTAD OCH SKIDSERVICE
I butiken finns en komplett pjäxverkstad och på Udens Skiduthyrning har vi västsveriges modernaste slipanläggning.
>> Prislista

EVENT
Vår butik har genom åren blivit som en fysisk mötesplats dit skidintresserade kommer för att få tips och råd om allt gällande skidåkning. Vi håller regelbundna events och tillställningar i butiken tillsammans med olika samarbetspartners och ledande leverantörer. Följ oss i sociala medier eller registrera dig till vårt yhetsbrev så går du inte miste om någon information, erbjudanden eller möjligheten att få nätverka med andra skidintresserade. 

E-HANDEL
Vårt sortiment kan du även handla online på >> udenssport.se .

SKIDUTHYRNING
Hyr skidorna hemma och kom ut i backen direkt när du är på semester. betala bara för de dagar du åker skidor. Enklare och billigare än att hyra i fjällen.Udens Skiduthyrning finns på Klangfärgsgatan 15 i Grimmereds industriområde i Västra Frölunda (10 min med bil från butiken). Uthyrningen ligger lättillgängligt för dig med bil med gratis parkering precis utanför. >> udensskiduthyrning.se

HITTA TILL BUTIKEN
Övre Husargatan 20
413 14 Göteborg
031-418 420

Åker du kommunalt är närmaste hållplatserna Saminariegatan, Linnéplatsen eller Olivedalsgatan.
För dig med bil så finns parkering längs med gatan direkt utanför butiken eller i P-huset med infart i båda ändar av huset.

 

VÄLKOMMEN!