Jobba hos oss

“Do what you love, love what you do!"

Vår butik finns på Övre Husargatan 20 i Linnestaden i centrala Göteborg, här har vi även en komplett skidverkstad för vallning/slip av längdskidor samt en pjäxverkstad och utrustning för avancerad bootfitting. Vi har också en modern skiduthyrning på Klangfärgsgatan 15 i Västra Frölunda med en av Sveriges mest avancerade slipanläggningar för alpinskidor. Vår E-handel är kopplad till hela butikens lager där vi erbjuder ett stort sortiment. 

Joina vårt grymma team!
Är du en passionerad skidåkare med stor kunskap inom längd eller alpint och brinner för att ge den bästa servicen? Vill du joina vårt sammansvetsade och grymma team, jobba med det du älskar och utvecklas ännu mer? Hör då av dig till oss, vi håller alltid dörrarna öppan för extrapersonal inför varje vintersäsong. 24 augusti drar skidsäsongen igång på allvar igen, som vi längtar!

Skicka din ansökan till lucas@udenssport.se

 

LEDIGA TJÄNSTER JUST NU:

Butikssäljare Alpint 

Vi söker en utåtriktad och driven butikssäljare till vår Alpin avdelning, vilket innebär att sälja allt från hjälm, googles, ryggskydd, stavar, pjäxor och skidor m.m.Ett krav är att du ska vara skidintresserad, samt har åkt en del skidor i ditt liv och ha någorlunda koll. Du ska gärna ha erfarenhet inom sportbranschen eller liknande, dock inget krav.

Vår största styrka är vårt rykte som en specialistbutik. Därför är det viktigt för oss att det ligger i ditt intresse att vilja lära dig om våra produkter och bli specialist på vårt sortimentet, för att kunna ge den bästa möjliga expertisen. Som person ska du vara serviceminded och alltid tänka på att sätta kunden i fokus. Det är också viktigt at du är strukturerad och klarar av att ha många bollar i luften samtidigt, samt har lätt för att jobba i team och ta snabba direktiv. Vi vill också vara tydliga med att vårt kundflöde i butiken har en stegrande kurva från oktober till Februari där försäljningen ökar drastiskt. Därför är det också viktigt att du är stresstålig och gillar att jobba med högt arbetstempo.

Känns detta intressant, hör av dig direkt. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person. Vid intresse, skicka ett mail med ett brev och CV till: Lucas@udenssport.se

 

Support E-handel

Vår e-handel växer så det knakar och vi förstärker teamet! Rollen är en vintersäsongs-baserad heltidsanställning som sträcker sig från 15:e oktober till 15:e mars och självklart även kommande säsonger. Efter avslutad vintersäsong finns det möjlighet att jobba hos någon av våra samarbetspartner inom cykel (Trek, Merida eller Sportson). Detta gör att rollen blir som en heltidsanställning fast hos två arbetsgivare som kombinerar sina säsonger. Arbetsplats är i butiken på Övre Husargatan 20, centralt beläget i Linnéstaden i Göteborg.

Du som söker skall ha erfarenhet av en organisation med e-handel och kanske har du där arbetat med lagerhantering, packning, kundtjänst, CRM eller liknande. Det är viktigt att du har en förståelse för orderprocessen online och hur man vårdar kundkontakter. Såklart är det viktigt att du gillar skidåkning :)

Vi söker en flexibel och anpassningsbar person som kan hjälpa till att sköta vår support och kontakten med våra e-handelskunder. Vi ser att du är en ordningsam och strukturerad person som klarar av att ha många bollar i luften samtidigt. Det är även viktigt för oss att du går in helhjärtat för att alltid sätta kunden i fokus och hela tiden försöka förbättra kundnöjdheten, då majoriteten av våra kunder är återkommande. Grym service är vårt signum!

Rollen innebär följande:

- Svara på mail, messenger, telefonsamtal till e-handel/kundtjänst

- Orderhantering (packa, fakturera/kreditera, boka frakt, hantera returer, reklamation)

- Sortimentshantering online (lägga in produkter, uppdatera priser och info, lagersaldo etc)

- Bygga upp ett kundregister/CRM-system (Riktade utskick)

- Skapa en kundklubb

Känns detta intressant, hör av dig direkt. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person.
Vid intresse, skicka ett mail med ett brev och CV till: Lucas@udenssport.se

 

Verkstadsansvarig Udens Skiduthyrning (Västra Frölunda)

Arbetet innebär primärt att styra vår sliprobot och vara ansvarig i verkstaden samt se till så att allt fungerar med in/utlämning och logistik av inkommande skidor. Rollen innebär även att hjälpa till i skiduthyrningen med försäljning, uthyrning och packning av bokningar.

Arbetet är en säsongsanställning om heltid med start 1:e november till 15:e maj. Det finns möjlighet till jobb även kommande vintersäsongerer, samt möjlighet att eventuellt jobba hos någon av våra samarbetspartner under sommrarna.
Öppettiderna under säsong är:
Mån – tors 12 – 19
Fre: 12 – 18
Lör: 10 – 18

Inga specifika förkunskaper krävs förutom känsla för bra service och bra samarbetsförmåga. Vår nuvarande personal och ett utbildningsteam från vår skidserviceleverantör (Wintersteiger) kommer stå för utbildning och upplärning. Dock är skidintresse och engagemang ett måste! Det viktigaste för oss är att hitta rätt personlighet och du kommer att komma till ett grymt taggat team hos oss på Udens Sport.

Vid intresse, skicka ett mail med en kort personlig beskrivning om dig själv till: Lucas@udenssport.se

Läs mer om Udens Skiduthyrning på udensskiduthyrning.se

Chans till heltidsanställning 

Våra roller som vi annonserar är vinter-säsongs baserade. Efter avslutad vintersäsong finns det även möjlighet att börja jobba hos någon av våra samarbetspartners under sommar-säsongen (Några av dessa är Surf.se, Sportshopen, Merida och Sportson) för att sedan komma tillbaka och göra vintersäsongen hos oss igen. Detta gör att rollen blir som en heltidsanställning anställd hos två arbetsgivare som kombinerar sina säsonger. Vårt mål är att behålla vår personal på lång sikt och ser därför denna personaldelnings strategin som ett bra upplägg för att kunna erbjuda våra kandidater en årsbaserad anställning.