Jobba hos oss

“Do what you love, love what you do!"

Udens Sport är en av Sveriges mest väletablerade och skidbutiker och mötesplatser för skidåkare, med 40 års erfarenhet i branchen. Vi har västsveriges största skidsortiment inom alpint, längd och rullskidor. Hos oss jobbar dedikerade skidåkare med proffskunskap, alla med många säsonger hos oss i bagaget. 

Vår butik finns på Övre Husargatan i Linnestaden i centrala Göteborg, här ryms även en komplett skidverkstad för vallning/slip av längdskidor samt en pjäxverkstad och utrustning för avancerad bootfitting. Vi har även en modern skiduthyrning på Klangfärgsgatan 15 i Västra Frölunda med en av Sveriges mest avancerade slipanläggningar för alpinskidor. Hos oss kan man även handla online, vår webbavdelning sitter i anslutning till butiken.

Joina vårt grymma team!
Är du en passionerad skidåkare med stor kunskap inom längd eller alpint och brinner för att ge den bästa servicen? Vill du joina vårt sammansvetsade och grymma team, jobba med det du älskar och utvecklas ännu mer? Hör då av dig till oss, vi håller alltid dörrarna öppan för extrapersonal inför varje vintersäsong. 24 augusti drar skidsäsongen igång på allvar igen, som vi längtar!

Skicka din ansökan till lucas@udenssport.se

 

LEDIGA TJÄNSTER JUST NU:

Support e-handel
Rollen är en vintersäsongs-baserad heltidsanställning som sträcker sig från 15e oktober till 15e mars. Efter avslutad vintersäsong finns det även möjlighet att börja jobba hos någon av våra samarbetspartner inom cykel (Trek, Merida eller Sportson). Detta gör att rollen blir som en heltidsanställning fast hos två arbetsgivare som kombinerar sina säsonger.

Vi söker en flexibel och anpassningsbar person som kan hjälpa till att sköta vår support och kontakten med våra e-handelskunder. Vi ser att du är en ordningsam och strukturerad person som klarar av att ha många bollar i luften samtidigt. Det är även viktigt för oss att du går in helhjärtat för att alltid sätta kunden i fokus och hela tiden försöka förbättra kundnöjdheten, då majoriteten av våra kunder är återkommande.

Rollen innebär följande:

- Svara på mail, messenger, telefonsamtal till e-handel/kundtjänst

- Orderhantering (packa, fakturera/kreditera, boka frakt, hantera returer, reklamation)

- Sortimentshantering online (lägga in produkter, uppdatera priser och info, lagersaldo etc)

- Bygga upp ett kundregister/CRM-system (Riktade utskick)

- Skapa en kundklubb