KÖPVILLKOR OCH LEVERANSINFORMATION

LEVERANS INNAN JUL?
Du kan även välja att hämta varorna i butik, vi rekommenderar detta speciellt vid beställningar av julklappar fr o m 17 dec.

 

BETALNING
Klarna Checkout
I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning. Denna betallösning kallas för Klarna Checkout. Genom att lämna information i kassan godkänner du Klarnas villkor. Genom att klicka på "Slutför köp" godkänner du Udens Sports köpvillkor.

Kortbetalning Dibs
När du betalar med kontokort hanteras betalningen av DIBS som är ett ofta använt, etablerat och säkert betalföretag. All information om ditt konto hanteras av DIBS och skickas krypterat via https

LEVERANS
Leveranstiden är normalt 2-5 arbetsdagar från det att din beställning görs. Vid eventuell slutförsäljning kan leveranstiden vara längre. I förekommande fall får du meddelande om detta. Vi reserverar oss från ev slutförsäljning. Du hämtar på DHLs lokala utlämningsställe när du hämtar ut ditt paket. SMS kommer att bekräfta var paketet finns.
Leverans inför jul
Vill du att dina varor levererade innan jul rekommenderar vi att lägga beställningen senast måndag 17 december. Vi hör av oss snabbt om vi mot all förmodan inte skulle kunna leverera pga säskild anledning. Du kan även välja att hämta varorna i vår butik i Göteborg, vi rekommenderar detta speciellt vid beställningar av julklappar fr o m 17 dec.

BESTÄLLNINGSFÖRFARANDE
När Udens Sport har bekräftat en beställning uppstår ett bindande avtal mellan dig som kund och Udens Sport AB, org. nr 556972-9865.
Beställning via webbshopen är enkel, gör såhär:

  • Klicka på köp under respektive artikel, välj storlek och antal.
  • Gå till kassan via länken i menyn längst upp på sidan till höger.
  • Genomför ditt köp genom att följa instruktionerna på den sidan.
  • När du har genomfört ditt köp får du en bekräftelse via e-post till den adress du uppgivit vid betalning. Kontrollera att orderbekräftelsen är ok, är det något som inte stämmer så kontakta kundtjänst så snart som möjligt. Spara orderbekräftelsen så att du har uppgifter om din order vid kontakt med oss.

ÅLDERSGRÄNS
För att handla på udenssport.se måste du vara minst 18 år.

ÅNGERRÄTT
Som konsument har du, i enlighet med distansavtalslagen, rätt till ångerrätt utan att ange någon anledning. Du måste dock meddela kundtjänst detta senast 14 dagar efter det att du har mottagit dina varor. För att returnera varorna ska dessa vara oanvända och oskadade i sina originalförpackningar. Returnera varan med följesedeln. Du får själv stå för returfrakten. Glöm ej att meddela kundtjänst vid returer "Ångerrätt". Returnerade varor får inte returneras som postförskott eller efterkrav utan att ha godkänts och registrerats av oss.

REKLAMATION
Om du skulle få en vara som är defekt eller en felaktig leverans ersätter vi dig kostnadsfritt med en ny vara. Du måste dock meddela kundtjänst detta senast 14 dagar efter det att du har mottagit dina varor. Kundtjänsten sänder en förfrankerad retur etikett. För att returnera en vara ska denna vara oanvänd och i det skick som den var när du mottog den. Returnera varan med följesedeln! På följesedeln anger du retur orsak. Obs! Du måste först ta kontakt med kundtjänst för att få reklamationen godkänd och retur frakten betald.

ÖPPET ÅK-GARANTI
Skulle skidorna inte möta dina förväntningarna så byter vi in skidorna mot en självkostnad på 20% av skidans/skidpaketets köpeskilling. Restbeloppet om 80 % av skidans/skidpaketets värde får endast användas till nytt skidköp hos oss och kan inte plockas ut i kontanter eller tillogodokvitto. Garantin gäller vid 1 veckas skidåkning under innevarande säsong och vid normalt slitage. Beösk oss i butiken vid ärenden av detta slag, medtag skidan/skidpaketet.

RESERVATION
Udens Sport reserverar sig för ändringar i sortimentet och kan ta bort varor ur sortimentet innan ett köp har gått igenom. Vi reserverar oss även för eventuell slutförsäljning av varor samt för eventuella tryckfel i texter på webbsidan. Vi ger ingen garanti att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Vi förbehåller oss rätten att justera eventuella prisfel före och efter att beställningen är behandlad.

TVIST
Tvister med anledning av dessa villkor ska avgöras i svensk domstol.

INTEGRITETSPOLICY
Udens Sport är ansvarig för behandlingen av personuppgifter inom ramen för vår verksamhet. Vid köp eller vid registrering för att få information eller nyhetsbrev samtycker du till att lämna dina personuppgifter till Udéns Sport. Udéns Sport behandlar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (General Data Protection Regulation). Udéns Sports är personuppgiftsansvarig för behandling av personuppgifter som sker vid: administration av köp och avtal med kund, kontakt med kund, publicering av material på hemsida och i sociala medier, sammanställning av statistik samt uppföljning. Udéns Sport överför inga personuppgifter till annan part och inga personuppgifter utsätts för automatiserat beslutsfattande.

Rättigheter
Du som kund har rätt att få registerutdrag avseende Udéns Sports behandling av dina personuppgifter. Inom 30 dagar skall Udéns Sport förse dig med en kopia av dina personuppgifter som behandlas.

  • Du har rätt att begära dataportabilitet av dina personuppgifterna eller få dina personuppgifter korrigerade.
  • Du har rätt att dra tillbaka ditt samtycke och begära att dina personuppgifter raderas ur Udéns Sports register.
  • Du kan när som helst utöva dina rättigheter genom att begära tillgång till rättelse eller radering av personuppgifter, begära begränsning av behandling eller invända mot behandling.

 

KUNDTJÄNST
Kontakta vår kundtjänst för frågor om din order eller för att utöva dina rättigheter enligt ovan.
info@udenssport.se
031-418 420.