Hem » ALPINT » GOGGLES » Carver XT M13 Matt Black (20/21)

Carver XT M13 Matt Black (20/21)

899 kr

Beskrivning

Goggle Unisex

Carver XT en av Bliz toppmodeller som ligger i framkant vad gäller funktion, flexibilitet och design. Carver XT goggles levererar funktion, passform och design. Hög kvalité i både lins och ram gör Carver till en mycket omtyckt och prisvärd produkt. Dessutom får du med en extra kontrastlins när du köper Carver. Perfekt vid varierande väderförhållanden.

Bliz Carver är utvecklad för optimal prestanda för bästa funktion och passform. Goggle med sfärisk lins för bättre periferiseende och som minskar risken för bländande reflexer från snön. Dubbellins med linsventilation och hög optisk kvalitet; Ytterlins tillverkad i okrossbart X-PC Polykarbonat. Innerlins i italienskt Acetat med anti-fog behandling som effektivt eliminerar kondens och fukt på linsen för bästa möjliga sikt. Flexibelt system för linsbyte så du enkelt kan byta lins för olika väderförhållanden - 1 extra kontrastlins ingår när du köper Bliz Carver XT.
Goggle med 100% UVA-/UVB skydd, 3-lager mjukt skum, 50 mm band med silikon, flexibla sidospännen för optimal följsamhet och passform på ansikte och hjälm. OTG-anpassade så du kan bära dina vanliga glasögon under. Carver skidglasögon används av landslagsåkare inom både Alpinskidåkning och Skicross.

Specifikationer:

3 lager skum för en bekväm passform
Den 50mm breda silikonbandet ser till att dina glasögon sitter säkert på plats på ditt huvud.
Alla Bliz Aktiva produkter är CE-märkta vilket innebär att vi följer de relevanta grundläggande hälso- och säkerhetskrav som finns i EU- direktiv.
Flexibla sidoklipp för perfekt passform med hjälmar.
OTG modeller är anpassade så du kan bära dina vanliga glasögon under.
Linserna är tillverkade av okrossbart polykarbonat som är 10 gånger mer slagtålig än plast eller glaslinser och erbjuder den högsta graden av skydd.
Bliz Active Glasögon skyddar dina ögon effektivt mot skadliga UVA och UVB-strålar.
Den ventilerade ramen förhindrar att linsen immar igen.
Dubbellins för maximal anti-fog
Vikt 140g

Specifikationer

Artnr: 36125-14-Black
Status: I lager

MER FRÅN SAMMA KATEGORI

 • goggles
  799 kr
 • goggles
  799 kr
 • goggles
  999 kr
  Denna storlek är tillfälligt slut
 • goggles
  999 kr
 • MER FRÅN SAMMA VARUMÄRKE

 • 999 kr
 • 595 kr
 • Bliz
  Goggle Junior
  299 kr
 • Bliz
  goggles
  499 kr