Hem » ALPINT » GOGGLES » Flow

Flow

999 kr
Denna storlek är tillfälligt slut

Beskrivning

Flow är en snygg goggle som ger dig design och funktion på samma gång. Den kommer med en dubbellins för att minimera imma på glaset, samt att ytterlinsen är o okrossbart polykarbonat som är 10 gånger mer slagtålig än plast och glaslinser. Innerlins av Acetat har en anti-imma behandling som minimerar kondens och fukt på linsen för optimerad sikt! 100% UVA-/UVB skydd.

Flow modellen har en lite större lins, vilket gör att sikten blir bredare och bättre. Flow är optimerad för perfekt komfort genom ventilerad ram, 3-lager skum och mjuk fleece innerst mot ansiktet. Bliz goggles har ett enkelt och flexibelt system för att smidigt kunna byta linser, 1 extra kontrastlins ingår när du köper en Bliz Flow. Gogglen har flexibla sidospännen och ett justerbart 45 mm band med silikon för optimal passform och säker placering på hjälmen. Den är även OTG-anpassade så du kan bära dina vanliga glasögon under. Genom noggrann produktutveckling och tester tillsammans med skidlandslagen har Bliz utvecklat goggles som levererar säkerhet och prestanda i absoluta toppklass. Flow används av flera landslagsåkare inom Alpinskidåkning och Skicross.

Specifikationer:

3 lager skum för en bekväm passform
Den 40mm breda silikonbandet ser till att dina glasögon sitter säkert på plats på ditt huvud.
Alla Bliz Aktiva produkter är CE-märkta vilket innebär att vi följer de relevanta grundläggande hälso- och säkerhetskrav som finns i EU- direktiv.
OTG - Over the Glasses - OTG modeller är anpassade så du kan bära dina vanliga glasögon under.
Linserna är tillverkade av okrossbart polykarbonat som är 10 gånger mer slagtålig än plast eller glaslinser och erbjuder den högsta graden av skydd.
Bliz Active Glasögon skyddar dina ögon effektivt mot skadliga UVA och UVB-strålar.
Den ventilerade ramen förhindrar att linsen immar igen.
Dubbellins för maximal anti-fog
1 Extra lins ingår när du köper din Bliz produkt.
Vikt 140g

Specifikationer

Artnr: 37147-84-GREY
Status: Storleken är slut, välj en annan storlek eller vara.

MER FRÅN SAMMA KATEGORI

 • goggles
  799 kr
 • goggles
  799 kr
 • goggles
  999 kr
 • Chimi
  Goggle Unisex
  1599 kr
  Denna storlek är tillfälligt slut