Flow 6X

449 kr

Beskrivning

Flow 6X är ett bälte ergonomiskt utformat och perfekt balanserat för att smidigt följa dina rörelser utan att vara i vägen. Huvudfacket är centralt placerat på baksidan för en bekväm viktfördelning, medan sidofickorna är relativt små, så att du ska kunna röra smidigt på armarna. Vill du ha mer packningsvolym, se Free 10X.

Bältet är tillverkat i lätta och bekväma material och baksidan är klädd i ett mjukt och luftigt meshtyg (3D) för optimal ventilation. Passformen kan enkelt justeras medan du rör dig, även med handskar på – det är bara att dra midjeremmarna framåt för att spänna bältet hårdare och lossa dem lika enkelt för en ledigare passform.

Smarta fickor
Ytterfickorna och innerfacken gör att du lätt kan komma åt/stuva undan jacka/handskar, powerbars/gel, valla, telefon eller pannlampsbatteri.

Optimerad packvolym
Huvudfacket rymmer 6 liter och är tillverkat i ett lätt och töjbart meshmaterial för optimerad packvolym.

Ergonomisk flaska (1,2 l)
Den medföljande flaskan har en välvd design som följer formen kring ryggslutet. Flaskfacket är isolerat för att vätskan ska hålla rätt temperatur längre, vilket gör att flaskan enkelt kan tas ur och maskindiskas.

Se till att du syns
Bältet har en diskret svart design med tydligt framhävda detaljer, vilket gör det till en stilren accessoar under träningspasset, men du får också reflekterande detaljer och en hållare för säkerhetslampa som ger ökad synlighet och säkrare träning under dygnets mörka timmar.

Välj Flow 6X om du behöver få i dig vätska under aktiviteten och har tid att stanna och ta av dig bältet för att fylla på energidepåerna.

Specifikationer

Artnr: 37782
Status: I lager

MER FRÅN SAMMA KATEGORI

 • Silva
  Vätskebälte
  849 kr
 • Camelbak
  Vätskeryggsäck 1,5 l
  799 kr
 • MER FRÅN SAMMA VARUMÄRKE

 • Silva
  Pannlampa
  2199 kr
  Denna storlek är tillfälligt slut
 • Silva
  Vätskebälte
  849 kr
 • Silva
  Cross Trail 6 Ultra är den ultimata allround-pannlampan, med dubbla batteripa...
  1799 kr
 • Silva
  Cross Trail 6X är en lätt, uppladdningsbar och bekväm pannlampa med generös b...
  1399 kr