Race 4X

849 kr

Beskrivning

Race 4X är ett bälte ergonomiskt utformat och perfekt balanserat för att smidigt följa dina rörelser utan att vara i vägen. Huvudfacket är centralt placerat på baksidan för en bekväm viktfördelning, medan sidofickorna är relativt små, så att du ska kunna röra smidigt på armarna. Ett vätskebälte som är perfekt när varje gram räknas.

Bältet är tillverkat i lätta och bekväma material och baksidan är klädd i ett mjukt och luftigt meshtyg (3D) för optimal ventilation. Passformen kan enkelt justeras medan du rör dig, även med handskar på – det är bara att dra midjeremmarna framåt för att spänna bältet hårdare och lossa dem lika enkelt för en ledigare passform.

Smarta fickor
Ytterfickorna och innerfacken gör att du lätt kan komma åt/stuva undan jacka/handskar, powerbars/gel, valla, telefon eller pannlampsbatteri.

Optimerad packvolym
Huvudfacket rymmer 4 liter och är litet och stadigt för att minimera vikten men ändå lämna utrymme för din viktigaste utrustning.

Isolerat fack för vätskebehållare (1,5 l)
Det här bältet är gjort för behållare som rymmer 1,5 liter vätska. För att vätskan ska hålla rätt temperatur längre har vi valt att isolera vätskefacket. På båda sidor av facket finns ett utlopp för slangen som gör att du kan placera slangen på den sida du önskar.

Vätskebehållare
Race 4X har en behållare som rymmer 1,5 liter vätska. Den isolerade och löstagbara slangen är flexibel och kan användas antingen på höger eller vänster sida tack vare bältets dubbla utlopp. Behållaren är löstagbar och därför smidig att diska.

Se till att du syns
Bältet har en diskret svart design med tydligt framhävda detaljer, vilket gör det till en stilren accessoar under träningspasset, men du får också reflekterande detaljer och en hållare för säkerhetslampan som ger ökad synlighet och säkrare träning under dygnets mörka timmar.

Välj Race 4X om du vill minimera vikten och samtidigt behöver få i dig vätska under längre lopp eller högpulsträning. Om du vill minimera vikten ytterligare kan du enkelt ta loss vätskebehållaren, eller välja Race 4 utan vätskebehållare.

Specifikationer

Artnr: 37783
Status: I lager

MER FRÅN SAMMA KATEGORI

 • Silva
  Vätskebälte
  449 kr
 • Camelbak
  Vätskeryggsäck 1,5 l
  799 kr
 • MER FRÅN SAMMA VARUMÄRKE

 • Silva
  Pannlampa
  2199 kr
  Denna storlek är tillfälligt slut
 • Silva
  Vätskebälte
  449 kr
 • Silva
  Cross Trail 6 Ultra är den ultimata allround-pannlampan, med dubbla batteripa...
  1799 kr
 • Silva
  Cross Trail 6X är en lätt, uppladdningsbar och bekväm pannlampa med generös b...
  1399 kr