Hem » KAMPANJ » Redster G9 (Paket)

Redster G9 (Paket)

VÄLJ LÄNGD:
Status: Storleken är slut, välj en annan storlek eller vara.
5399 kr Ord. Pris (8999 kr)
Tyvärr slut för säsongen.

Beskrivning

Pistskida

Skidpaket med bindning X 12 TL GW, monterat och klart.

Top of the line när det kommer till Atomic och storslalom. Det här är stabilitet och grepp i sitt essé. För dig som gillar att pusha din skidåkning och verkligen lita på materialet, ja då är G9 helt rätt. Tvekar du så bör du ha med dig att det här är skidan du ser Shiffrin och Hirscher hålla i handen när dom tar emot sina världscups pokaler, alltså skidan som duger åt världens bästa skidåkare!

Redster G9 är den laddade sportbilen i Atomic Redster-serien, packad med världscup godkänd race tech. i hela Atomics Race serie är servotec det som får skidorna så speciella. Servotec får en carvingskida att upplevas som servostyrd! Hemligheten är den nya förspända Servotec-stången och elastomeren som sitter ovanpå skidan. På
svenska: Skidan är i grunden stressad och ivrig, men servotec systemet håller skidan lugn och fin och låter dig ta full kontroll över hur skidan ska bete sig. Vilket faktiskt fungerar och gör det otroligt lätt att hitta kanten i alla hastigheter. Det här är skidan för dig som älskar stora carvingsvängar och hatar skidor som fladdrar. Den har allt som krävs för att du aldrig ska tröttna på en annars tråkig pist.

X12 TL GW-bindningen är perfekt om du letar efter en riktig racebindning som är kompatibel med både alpin och GripWalk pjäxor. Det är en Full Flex bindning som håller skidans naturliga flexlinje under foten samtidigt som du säkerställer konstanta frisättningsvärden under hela åket. Optimal kraftöverföring, total kontroll och fantastisk hastighet - allt utan att behöva använda verktyg!

Specifikationer

Artnr: AASS02056183
Status: Storleken är slut, välj en annan storlek eller vara.

MER FRÅN SAMMA VARUMÄRKE

 • Atomic
  Skinskida
  5599 kr
  (Ord. Pris: 7999 kr)
 • Atomic
  Klassisk skida
  4500 kr
  (Ord. Pris: 7499 kr)
 • Atomic
  Ryggskydd Dam
  1200 kr
  (Ord. Pris: 1999 kr)
 • MER FRÅN SAMMA KATEGORI

 • Stöckli
  Pistskida
  7740 kr
  (Ord. Pris: 12899 kr)
  Tyvärr slut för säsongen.
 • 4999 kr
  (Ord. Pris: 7499 kr)
  Tyvärr slut för säsongen.
 • Stöckli
  Pistskida Dam
  3900 kr
  (Ord. Pris: 6499 kr)
  Tyvärr slut för säsongen.
 • Blizzard
  Pistskida
  5999 kr
  (Ord. Pris: 9999 kr)
  Tyvärr slut för säsongen.