Hem » LÄNGD » LÄNGDTILLBEHÖR » Trail Speed 4XT

Trail Speed 4XT

2199 kr
Denna storlek är tillfälligt slut

Beskrivning

Trail Speed 4XT är en extremt lätt, kompakt och kraftfull pannlampa. Den ultimata pannlampan som erbjuder en perfekt balans mellan ljusstyrka, brinntid och vikt. Allt för att du obehindrat ska kunna välja mellan olika aktiviteter i olika väderförhållanden.

Tack vare de uppdaterade, mer ergonomiska spännena för smidigare justering av pannbandet, en förbättrad nackplatta för optimal viktfördelning/batteriförvaring samt en smart kabelhållare som ger dig fler bäralternativ, är den här pannlampan en perfekt följeslagare för avancerade löpare, cyklister eller skidåkare som är på jakt efter en extremt lätt och kompakt pannlampa med kraftfullt ljus.

Optimerad viktfördelning
Låg vikt är en förutsättning när du vill ta träningen till nästa nivå. Med den här flexibla pannlampan kan du optimera vikten efter dina behov. Den ergonomiska nackplattan är utformad för att batteriet ska sitta stadigt på baksidan av huvudet, men kan lossas och ersättas av den bakre kabelhållaren. Detta gör att du kan bära batteriet i fickan för att minska tyngden på huvudet och hålla pannlampan avskalad och enkel.

Kraftfull lättviktare
Trail Speed 4XT är en superlätt och liten pannlampa i aluminium med optimerad kylfunktion som ger en kraftfull ljuseffekt på 1200 lumen, samtidigt som den har ett lätt och smidigt batteripack. Den här pannlampan erbjuder den perfekta balansen mellan ljusstyrka, brinntid och vikt för avancerade löpare, cyklister och mountainbikeåkare samt utförs- och längdskidåkare.

Anpassa ljusbilden efter din aktivitet
Silva Intelligent Light® optimerar ljusbilden genom en unik kombination av fokuserat avståndsljus som lyser långt och vidvinkelljus som lyser upp nära dig. Detta resulterar i mindre huvudrörelser och en tydlig bild av eventuella hinder både på kort och långt avstånd, vilket ger bättre balans och större trygghet och hjälper dig att maxa farten och prestera bättre.

Det smarta ljusteknik Silva Flow Light tar optimeringen ännu ett steg längre genom smidig anpassning av ljusbilden för din favoritaktivitet. Genom att vinkla ljuset neråt får du en bredare ljusbild som är anpassad för långsammare aktiviteter. När du istället vinklar pannlampan framåt/uppåt når ljuset längre och ger dig en perfekt ljusbild för aktiviteter i högt tempo.

Super-low mode-funktionen (80 lumen) möjliggör långa träningspass och tävlingar genom att minska batteriförbrukningen när du inte behöver full ljusstyrka.

Ergonomisk och stabil passform
Det breda, delvis gummerade pannbandet och den ergonomiska nackplattan, säkerställer att pannlampan sitter där den ska och ger bekväm passform även under långa och krävande aktiviteter. Pannbandet är utformat för att kunna träs på hjälmen genom att ta loss den ergonomiska nackplattan, vilket gör att du kan använda antingen det medföljande hjälmfästet, eller bara sätta fast pannlampan på hjälmen och ge dig ut. Om du föredrar att montera lampan på cykelstyret kan du även använda det medföljande cykelfästet. De flexibla fästalternativen och förmågan att stå emot alla typer av väder och terräng gör att du får ännu större användningsmöjligheter med den här pannlampan.

Batteri och tillbehör
3,3 Ah-batteriet kan laddas via USB och levereras med ett kardborrefäste som kan monteras på pannbandet, hjälmen eller cykeln. Silva Connection System gör det möjligt att använda valfritt Silva-batteri (Li-ion) från 2008 och framåt. Batteriindikatorn hjälper dig att hålla koll på laddningsnivån före och efter aktiviteten. Det finns också en indikator som varnar för låg batterinivå samt ett reservläge som automatiskt justerar ljuset och ser till att du tar dig hem säkert.

 

• SMIDIGT BATTERI (3.3AH)
USB-uppladdningsbart batteri med batteriindikator. Kan fästas på flera olika ställen med elastiskt kardborreband.
• SILVA INTELLIGENT LIGHT®
Vår unika kombination av en bred ljusbild nära dig och en lång, smalare ljusbild för sikt framåt.
• SILVA FLOW LIGHT
Möjliggör att du kan justera ljusbilden efter tempot i din aktivitet.
• VATTENTÅLIG (IPX5)
Produkten uppfyller kraven för IPX5 vilket innebär att den står emot tuffare regnoväder.

Specifikationer

Artnr: 37741
Status: Storleken är slut, välj en annan storlek eller vara.

MER FRÅN SAMMA KATEGORI

 • Silva
  Cross Trail 6X är en lätt, uppladdningsbar och bekväm pannlampa med generös b...
  1399 kr
 • Silva
  Cross Trail 6 Ultra är den ultimata allround-pannlampan, med dubbla batteripa...
  1799 kr
 • Silva
  Vätskebälte
  449 kr
 • Madshus
  Truga
  149 kr
  Denna storlek är tillfälligt slut
 • MER FRÅN SAMMA VARUMÄRKE

 • Silva
  Vätskebälte
  449 kr
 • Silva
  Vätskebälte
  849 kr
 • Silva
  Cross Trail 6 Ultra är den ultimata allround-pannlampan, med dubbla batteripa...
  1799 kr
 • Silva
  Cross Trail 6X är en lätt, uppladdningsbar och bekväm pannlampa med generös b...
  1399 kr